Brouwerij Huyghe
es
To visit this website you must be 18 years or older.
I am 18 years or older

Bienvenido a la cervecería Huyghe

350.000 hectoliter

De hypermoderne brouwzaal (Krones) van Brouwerij Huyghe heeft een capaciteit van 350.000 hectoliter

Vijf brouwketels waaronder een beslagketel van ruwe granen (78hl), een beslagketel voor mout (142hl), een buffertank (189hl), een kookketel (224hl) en een whirlpool (202hl).

De nieuwste filtratechnologie in de brouwzaal (Meura Junior2001).

Gist- en suikerdosage

Een gist- en suikerdosage in de lijn.

Nieuwe waterputten (verbruik stadswater verminderen).

Geïsoleerde stoomketels en -leidingen.

Luchtgekoelde CO2 verwarmers in het compressorlokaal.

Vijf suikertanks.

Twee blowers op de afvalwaterzuiveringsinstallatie.

Waterzuivering via membraanfiltratie.

Centrifuge

GEA Centrifuge met een capaciteit van 200hl/uur

PAL filtratie

" High gravity " met ontluchtwater

GEA Flashpasteurisatie 

Filtratie

Biertanks

De Heldere biertanks van de brouwerij

 10 x 650hl , 8 x 450hl , 5 x 100hl

 De Brouwerij gist en lagert haar bieren geduurende 6 à 8weken.

 Twaalf cilindroconische gist- en lagertanks van 100Hl to 1.200HL elk.

 Een automatische CIP (Cleaning In Place).

 Een automatische gistpropagator.

 Hoogrendement koelcompressoren.

 

huyghe

Flessenlijn

Een uiterst efficiënte flessenlijn van 20.000 flessen per uur gebouwd door "Krones" 

Met mogelijkheid tot het vullen van 25cl , 33cl ( Apo of steiny ),75cl ( Bièresbelges)

Een tunnelpasteurisatie-uitrusting.

 

Vatenlijn

Een ultramoderne vaten lijn gebouwd door het Belgische bedrijf Lambrechts.

Capaciteit van 240 vaten per uur.

Met een monobloc van 80 vul en was eenheden

vatenlijn huyghe

100% Groene energie

Onze eigen Zonnepanelen voorzien ons van 18% energie

Met een 82% aan Belgische windenergie van Engie

Huyghe
museo

Visite nuestro museo

Pruebe la rica historia de la cerveza de la cervecería Huyghe en nuestro museo de la cerveza. Descubra los orígenes de nuestras 9 cervezas y sumérjase en nuestra pasión por su elaboración. Actualmente estamos trabajando en un nuevo experience center que abrirá sus puertas en 2020. ¡Estaremos encantados de recibirle!

Visite nuestro museo

Duurzaamheid

Sostenibilidad

Desde 2012, se han invertido más de 23 millones de euros, entre otras cosas, en una nueva sala de elaboración, un nuevo sistema de filtro, una nueva caldera de vapor, nuevos compresores de refrigeración, una nueva línea de barriles, depuración de agua y embotellado. Gracias a todas estas inversiones, la cervecería pudo reducir sustancialmente su consumo de materias primas, a pesar de un aumento continuo de volumen. Además, la cervecería ha hecho grandes esfuerzos en el ámbito de la reducción y el procesamiento de residuos.

SEGUIR LEYENDO